زمان نمایش نمرات
نوشته شده توسط : م.ر.س

با سلام به همه دوستان. ترمی را با هم سپری نمودیم. با همه فرازها و نشیبها و صد البته تازگی و حجم مطلبی که با وجود اهتمام بنده در خلاصه گویی و تاکید بر نقاط مهم، می دانم برای شما نسبتاً سنگین بود. ان شاءالله که برای شما مفیده بوده است. خوب؟!!

می روم سراغ قسمتی که بعضی از شماها نگران هستید. نمره؟!! بارها عرض کردم دوست ندارم رابطه من و شما بر اساس نمره و اینجور مسائل باشد بلکه دوست دارم همه با هم راهی بیابیم تا بیشتر از قارچ شناسی و نقشش در توسعه سلامت پایدار جامعه مطلع شویم. برای رفع نگرانی عرض کنم تا همین الان که ورقه ها تصحیح نمودم به فضل الهی و صد البته چند بار زیر و رو کردن و در نظر گرفتن پارامترهای دیگر و طلب بخشش از خداوند بزرگ جهت ارفاقهای متعدد!! کسی از دوستان نیافتاده است. البته جزء معدودی بیشترتان انتظارات مرا برآورده نکردید. یکبار از شما کوییز گرفتم.  با هم مسابقه ای برگذار کردیم. تمامی اسلایدهای مهم نه یکبار چندین بار سر کلاس عرض کردم. لیکن!!!.  بگذریم ، جوانی است حتماً بایستی تجربه نمود تا درستی پند بزرگترها مشخص گردد!!!. برای رفع نگرانی مجدداً عرض می کنم ان شاءالله کسی مجبور به گذراندن مجدد درس نمی گردد و همه قبول می شوید. مگر اینکه واقعاً راه دیگری پیش روی من نباشد. با توجه به امتحان پنجشنبه ، سعی می کنم تا یکشنبه یا نهایتاً دوشنبه همه نمرات را وارد سایت کنم. مطمئن باشید نمرات از فیلترهای گوناگونی گذشته و قطعاً علاقه من به تک تک شماها در آن دخیل بوده است پس لطفاً هیچ تماسی جهت تغییر با من نگیرید. اعتراض هم حق مسلم شما دانشجویان محترم است و به همان نسبت هم حق من که پس از هر اعتراضی نمره واقعی معترض محترم را وارد کنم!!!. تا آن زمان صبور باشید و بدون دغدغه باقی درسهایتان را با دقت بخوانید. نمی خواهم با شما خداحافظی کنم لذا به این بسنده می کنم که تک تک شماها را از صمیم قلب دوست دارم و برای شماها بهترینها را آرزومندم.  





:: بازدید از این مطلب : 411
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 دی 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: